Loading...

Как и Защо

Вътрешна чувствителност или потребност на душата


Това което искам да ви разкажа е извирало от сърцето ми през целия ми живот, но през последните години изкристализира в конкретно знание. Винаги пространствата са ме интересували и вълнували. За мен начина по който различните пространства ни карат да се чувстваме е бил важен и интересен. Усещала съм, че в дадени помещения ми е хубаво и буквално душата ми е лека и радостна, а в други се свивам и ми се иска да избягам, без да знам защо! Може едно място да е красиво подредено и дори доста луксозно, но там усещам вътрешен студ и притеснение, а друго място е „обикновено“, но ми се иска да остана там и буквално да си отдъхна и да събера сили.

Накрая разбрах: Всяко нещо в материалната действителност около нас има своя собствена честота на вибрация, свое трептене и тази вибрация се комбинира, буквално се наслагва с нашата собствена вибрация и по този начин средата около нас или ни отслабва или ни подпомага. Мога да оприлича това на нашата имунна система. Всеки човек има някакви лични съпротивителни сили, ако даден човек консумира полезни, пълни с витамини и минерали храни, неговите съпротивителни сили нарастват, а ако си хапва редовно консерванти, оцветители и просто ще я нарека „не добра“ храна, съпротивителните сили на организма залиняват, отслабват и всяка настинка или вирус могат да го повалят. Същото нещо се случва с нашата лична вибрация. В подходяща и подкрепяща за конкретния човек среда той е силен, здрав и всеки аспект от живота му е в баланс, защото самия той със своята стабилна и силна вибрация привлича позитивите към себе си. Ако е в неподходяща за него среда вибрацията му е обезсилена и буквално разцентрована и в резултат на това неблагополучията са налице.

С една дума ние живеем в една Вселена от различни вибрации и енергии. Едни ни действат като витамини, а други като Джънк храни. Всъщност както можем да си избираме храните, така можем и да си избираме и мястото и пространството в което пребиваваме и след това така да го подредим и така да позиционираме сами себе си в това пространство, че да сме максимално подкрепени от него „ Да сме си взели ежедневната доза витамини“ Защото, когато помещенията в които пребиваваме дълго, ни подкрепят после където и да попаднем нищо не може да ни повлияе негативно или да ни навреди. От нас зависи каква обстановка ще сътворим и как ще подкрепим себе си и близките си и дали на личната си енергия ще подадем „Витамини“ или „Джънк“.

Как и защо стигнах до знанието за енергийното влияние на пространството върху хората:


Ще ви разкажа малко за себе си.
Аз съм Севдена и съм строителен инженер. Имах личен бизнес свързан със строителството, който приключи. Женена съм и имам 2 деца: дъщеря и син. Ще си позволя да ви разкажа лични неща, защото имат връзка с нашата тема. Преди години сина ми имаше проблем с черния дроб, който лекарите не можаха да диагностицират точно, малко по късно дъщеря ми спука апендицит, също не диагностициран, въпреки навременното ни посещение при лекар, след което се получиха доста сериозни усложнения свързани с възпаление на тънките черва.

Освен всички други неща, които се хвърлих да правя и да търся обяснения и помощ стигнах до знанието за Фън Шуй, което считах за сравнително повърхностно и много общо. Но след като имах вече проекта в ръцете си, след като се задълбочих и запалих да изучавам това древно знание установих, че моят дом, колкото и добре да го бях подредила разказваше историята на заболяванията на децата ми, както и моите премеждия в служебен план и т.н. Разбрах колко са вредни например: изоставен строеж, стълб, трафопост, грозна и рушаща се сграда, ако се намират наблизо до нашето жилище и как всеки сектор от нашия дом засегнат от тези така наречени неблагоприятни външни фактори влияе на конкретен човек от обитателите на това пространство. В нашия случай например имахме точно в този период срещу нас изоставен строеж, който засягаше цели 3 сектора, а именно: Източния, Югоизточния и Южния.

Въпросът е кои хора се повлияват от това вредно влияние?


Е, „наранения“ Изток удря в краката, гласните струни или забележете черния дроб на най-големия син в семейството (синът ми беше точното доказателство за това), Югоизтокът пък докарва до блокаж на енергията в тялото и, забележете отново болести на тънките черва на най-голямата дъщеря. Е аз имах една дъщеря и проблемите ни бяха дълги месеци точно с тънките черва. Но пък наранения Юг „засяга“ средната дъщеря в очите и сърцето и никой не пострада от това. След още по дълбокото ми заравяне в тази материя стигнах до така наречения метод летящи звезди за който ще кажа по-късно няколко думи, установих, че сама чрез избора на цветове и конкретни предмети на конкретно място в моя дом съм активирала енергията на фалит и загуба и точно това се случи с моя бизнес. Можете да си представите всичко това как ме амбицира да започна още по-активно изучаването на този метод. Ще попитате добре де ти не можеш да влияеш на изоставения строеж, тогава какво? Да така е, но все пак ако имах тези знания тогава щях да съм много по предпазлива с коремните неразположения на дъщеря ми или пък да се опитам чрез по-високи и гъсти растения на терасата да омекотя ефекта на този строеж. Само да отбележа, че вече е завършен и в момента се нанасят хората! Също така ако имах тези знания може би не бих струпала кристалите си (запалена съм по тях и имам доста), та не бих струпала кристали и доста свещи на най-неподходящото място за тях.

След още по дълбокото ми заравяне в тази материя стигнах до така наречения метод летящи звезди за който ще кажа по-късно няколко думи, установих, че сама чрез избора на цветове и конкретни предмети на конкретно място в моя дом съм активирала енергията на фалит и загуба и точно това се случи с моя бизнес. Можете да си представите всичко това как ме амбицира да започна още по-активно изучаването на този метод. Ще попитате добре де ти не можеш да влияеш на изоставения строеж, тогава какво? Да така е, но все пак ако имах тези знания тогава щях да съм много по предпазлива с коремните неразположения на дъщеря ми или пък да се опитам чрез по-високи и гъсти растения на терасата да омекотя ефекта на този строеж. Само да отбележа, че вече е завършен и в момента се нанасят хората! Също така ако имах тези знания може би не бих струпала кристалите си (запалена съм по тях и имам доста), та не бих струпала кристали и доста свещи на най-неподходящото място за тях.


Такъв проект изготвен от специалист, може да ви спести много неприятности и освен това така ще активира енергиите, за да донесе на вас и семейството ви здраве, късмет, любов и изобилие.