Loading...

Трите вида късмет

Трите вида късмет

Вярва се, че живота на всеки човек се определя от 3 елемента - за по-лесно ще ги наречем КЪСМЕТ

 1. Небесния късмет:

  това е нашата определена съдба. Онова през което трябва да минем (аз вярвам, че този избор е станал с наше лично участие). Късмета, който ни идва от небето. Късмета, който поне „обикновените“ хора не могат да променят.

 2. Човешкият ни късмет

  е определен от нашите мисли, чувства и постъпки и в общи линии зависи от нас самите.

 3. Така наречения Земен късмет:

  как планетата Земя и всъщност материалната вселена около нас ни влияят и оказват мощно въздействие върху нашето здраве, жизненост, взаимоотношения и успех.

Аз съм се насочила към Земния късмет, първо защото това е моята вътрешна потребност и страст, а и защото считам, че ако успеем да повлияем на Човешкия ни късмет, който зависи само от нас и се погрижим колкото е възможно за Земния ни късмет сме направили доста за нашия живот. Как можем да повлияем на пространството около нас, за да ни подкрепя и помага, а не да ни изтощава и да сваля нашата естествена вибрация

Аспектите, които трябва да отчетем и анализираме са няколко.

 • Трябва да отстраним до колкото това е възможно всичко което създава негативно влияние за всеки един човек.
 • Добре е да премахнем всички негативни елементи за нас лично и за всеки член на нашето семейство, подхождайки съвсем индивидуално
 • Подхождайки отново индивидуално можем да внесем в нашето пространство такива елементи, които подхранват нас лично и вдигат вибрацията ни.

Какво имам в предвид под елементи? Всъщност това което влияе на нашата лична вибрация е всичко: цветовете, материите, формите, посоките на света, електромагнитните и всякакви други излъчвания от Земята.

Не си мислете, че това става с някакви сложни или завъртяни неща. Подходите ни са неутрализатори за негативна енергия, цветове, взаимовръзката и влиянието на 5те елемента, хексаграми и символни предмети. Интересното е, че едни елементи са подходящи да ги наречем позитивни за едни хора и точно обраното за други т.е. всичко е строго индивидуално.

Изучавайки все по-дълбоко тези системи, които работят с пространството аз все повече исках да споделям наученото с останалите, за да могат и те да се възползват от това хилядолетно знание и така се роди идеята за моят проект “Пространство Любов“, в който аз прилагам наученото и с огромно желание се опитвам да помогна на хората да сътворят от пространствата , които обитават места за истински релакс и зареждане на личната им сила и жизненост.