Loading...

Какво ще получите с проекта

Какво ще получите с проект „Пространство Любов“:


На първо място ще изследвам с помощта на радиестезията енергийното състояние на вашето пространство и ако се налага ще ви предложа начини за неутрализиране на негативните за човека излъчвания.

Освен това ще получите анализ на екстериора около вашия дом или офис или как външните форми, били те природни или сътворени от човека влияят на вашата енергия и благополучие. След това вземайки в предвид личното МИН ГУА число на всеки, метода Ба Гуа или Ба Джай на разглежданото пространство и хороскопа на дома или метода на летящите звезди ще имате подробно описание на подходящите помещения и посоки за спане и учене или работа за всеки от обитателите на пространството, подходящите цветове за всяко помещение и нужните активации и/или лечения на енергията за всяко помещение във вашия дом и офис, така че да балансирате енергиите в дома си и да привлечете здравето, благополучието и щастието.

В допълнение можем да направим енергийно изчистване на пространството, ако вие поискате това.

Ако имате нужда мога да добавя и препоръки по стандартния интериорен дизайн с промени в разпределението на пространството, цветове, материали, разположение на мебели и т.н.

Ще получите всичко в писмена форма с пълни и подробни анализи, разяснения и препоръки, включително и изчертана на AUTO CAD схема на вашето пространство.